Je kan met Burn your Bridges in contact komen via:

 
Wie zijn de bandleden van Burn your Bridges eigenlijk?

Als frontvrouw niemand minder dan Binace de Mulder. Een Rotterdamse uit het Brabantse. Stond op haar vierde al bovenop de salontafel te zingen en heeft in de loop der jaren een fijn rouw randje rond haar stem ontwikkeld. Optreden is voor haar een feestje en dat merk je ook!

Op gitaar hebben we Peter. Een stille genieter van blues die echter als je hem de kans geeft, rustig een heerlijk gitaarsolo inzet en eindigt met de het publiek op de tafels.

In de band zitten verder 3 broers. DJ op bas, die zorgt voor de donkere noten. Men zei wel eens, de rum in de koffie. En inderdaad, zonder hem verdwijnt alle smaak en diepgang. Heerlijke basnoten waarvoor de basis werd gelegd op contrabas.

Op drums hebben we Bert. Hij geeft ByB dat rauwe randje, wat deze band anders maakt dan ieder andere bluesband. Hij giet waar het kan een rocksausje over het geheel en dat maakt eens zo smaakvol.

De derde broer is Kees op toetsen. Hij is terug naar de basis. Een lekkere gezond klinkende piano, een Rhodes geluid en waar nodig een smerig orgel. Verder zo weinig mogelijk toeters of bellen, maar vooral een bluenote.

Hoe lekker Burn your Bridges klinkt, moet je gewoon ervaren. Met je voet mee tikken op de beat, gillen bij een solo, het aangenaam verrast zijn bij het herkennen van een nummer als Lazy of dat gevoel dat je niet stil kan staan en je lichaam het ritme volgt.
Burn your Bridges
info@burnyourbridges.net
tel: 06 523 523 09